Advocaat Huurrecht

Voor een scherpe, vaste prijs

  • Ervaren advocaten
  • Een vaste prijs
  • Helemaal online

Heb je problemen met je buren? Of met een verbouwing? Krijgt je koper de financiering niet rond? Wij helpen je om voor je rechten op te komen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

Er kan je nogal wat overkomen. Problemen waar je nou niet bepaald op zit te wachten. Gelukkig begrijpen we dat bij Brandmeester als geen ander. Daarom kunnen onze ervaren advocaten en juristen je altijd helpen om voor je rechten opkomen. Daarbij krijg je van ons meteen duidelijkheid over wat het je gaat kosten. Wil je je arbeidsconflict liever niet uit de hand laten lopen? Ook dat begrijpen we. Daarom gaan we altijd eerst op zoek naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Kortom, bij Brandmeester krijg je precies de juridische hulp die je nodig hebt. Voor een vaste prijs.

  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Ervaren juristen met eigen specialismen
  • Altijd en overal inzicht in je dossier

Mijn naam is Femke Doornbos en ik ben advocaat bij SRK Rechtsbijstand. Ik heb als advocaat en jurist meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht en contractenrecht.

Sylvia Burger

Sylvia Burger | Advocaat Huis en wonen

De specialisten
grafiek

Juridische hulp voor een vaste prijs

  • Gespreid betalen mogelijk
  • Controle over de kosten
  • Geen verrassingen achteraf

Veelgestelde vragen

We helpen je graag, maar je krijgt de kosten niet terug via je verzekeraar. We vallen namelijk niet onder de dekking van je polis. Voor verzekerde hulp moet je bij je eigen verzekeraar aankloppen. Als je alsnog buiten je verzekering om rechtsbijstand zoekt, helpen we je natuurlijk graag verder. 

Rechts- en wetswinkels en juridisch loketten beantwoorden je juridische vragen. Vaak doen ze dat zelfs kosteloos. Maar daar blijft het dan ook bij. Je vindt er geen volgende stappen en ze geven je geen hulp bij het proces. Ze zullen je alleen doorverwijzen naar een derde. 

Bij Brandmeester vind je op één plek zowel betaalbaar advies als juridische hulp. Alles is toegespitst op jouw situatie waarbij iemand voor je onderhandelt of procedeert. En vanaf het allereerste moment heb je al een jurist als aanspreekpunt.

Het verschil zit hem vooral in het feit dat je bij Brandmeester geen jaarlijkse bijdrage kwijt bent. Je betaalt alleen wanneer je juridische hulp nodig hebt. Zo betaal je niet eindeloos voor iets wat je niet gebruikt, maar betaal je alleen op het moment dat je het echt nodig hebt.

Nee, dat is niet mogelijk. Maar vrees niet: op basis van je ingevulde checklist, beschikbaarheid en ons geheime algoritme vinden wij altijd de advocaat die het beste bij je situatie past.

Al onze mensen zijn zorgvuldig geselecteerd op ervaring, specialisme en persoonlijkheid. Verschillende situaties vereisen verschillende specialismen; je krijgt altijd diegene die het meest verstand heeft van je situatie. Klikt het toch niet? Dan krijg je een andere advocaat toegewezen.

Onze juristen werken vanuit Den Haag. Het idee achter Brandmeester is dat we je online juridische hulp bieden. Dus je kan ons niet bezoeken. Wel hebben we speciale ruimtes ingericht zodat je onze juristen kunt bellen of zelfs beeldbellen via Microsoft Teams. En natuurlijk vind je alle informatie over je zaak terug in je online dossier.

Het idee achter Brandmeester is om juridische hulp online aan te bieden. Zo kunnen we onze dienstverlening zo efficiënt en betaalbaar mogelijk maken. Daarom verlopen onze adviesgesprekken alleen via de telefoon of via Skype. Dat bespaart jou en onze juristen weer reistijd. En zo kunnen we je zo voordelig mogelijk helpen.

Zeker niet. Elk geval is uniek en heeft dus ook een unieke aanpak. Daarom gaan we altijd eerst het gesprek aan om goed te bepalen waar we je het best mee helpen.

Bij arbeidszaken weten we bijvoorbeeld dat in 90% van de gevallen een onderhandeling genoeg is om tot de gewenste uitkomst te komen. Voor de overige 10% kunnen we overgaan tot procederen. Uiteraard alleen als jij dat wilt. 

Wat vervelend dat je niet tevreden bent! Vanzelfsprekend willen we er alles aan doen om dit voor je op te lossen. Je kunt in de eerste plaats altijd met je klachten of feedback terecht bij je jurist of advocaat. Komen jullie er samen niet uit? Laat het ons dan weten.