Juridisch advies op een nieuwe manier

Zit je ergens mee? Wij geven je juridisch advies voor jouw situatie. Eerlijk advies voor een vaste prijs door echte vakmensen. Dat is Brandmeester. Dit kunnen we voor je doen.

Juridische hulp voor iedereen

Bij Brandmeester helpen we je, of je nou verzekerd bent of niet. Wij komen voor je op en zoeken uit wat je kansen zijn. Een burenruzie, ontslag of een miskoop? Voor elke situatie hebben we een specialist in huis. Doe de check en kijk of we je kunnen helpen.

Een ervaren team juristen en advocaten

Het team van Brandmeester staat voor je klaar. Onze juristen en advocaten hebben veel ervaring. In iedere situatie weten ze wat ze het best voor jou kunnen doen. We zijn gespecialiseerd in juridisch advies over:

Innovatie.png
  • Werk en inkomen
  • Schade en letsel
  • Aankopen en geld
  • Huis en wonen
Doe de gratis online check

Begrijpelijke taal en een vaste prijs

Onze juridische hulp krijg je in begrijpelijke taal en voor een vaste prijs. Dat is wat Brandmeester zo uniek maakt. We werken met 4 overzichtelijke stappen waarbij we voor jou altijd duidelijk maken wat we doen, wat je kansen zijn en wat het kost. Het is aan jou of je de volgende stap zet. Kost een stap voor ons onverwachts meer werk? Dan betaal je toch geen extra kosten!

Stap voor stap

Online check
Direct weten of we je kunnen helpen.
Gratis
Persoonlijk advies
Een gesprek over je kansen en mogelijkheden.
Altijd € 169
In gesprek of bezwaar
We gaan onderhandelen of tekenen bezwaar aan.
Vaste prijs*
Procederen of in beroep
Als het echt nodig is, stappen we naar de rechter.
Vaste prijs*
* De prijs van deze stap is afhankelijk van je vraag.

Veelgestelde vragen over juridisch advies

We begrijpen dat je snel wilt weten waar je aan toe bent. Daarom heb je in principe binnen een week je persoonlijk advies. Na je betaling heb je direct toegang tot je dossier en kun je de gevraagde documenten uploaden. Wij checken die op de eerstvolgende werkdag en als alles in orde is, kan de afspraak worden gepland. Na het gesprek weet je waar je aan toe bent en wat je het beste kunt doen.

Rechts- en wetswinkels en juridisch loketten beantwoorden je juridische vragen. Vaak doen ze dat zelfs kosteloos. Maar daar blijft het dan ook bij. Je vindt er geen volgende stappen en ze geven je geen hulp bij het proces. Ze zullen je alleen doorverwijzen naar een derde. 

Bij Brandmeester vind je op één plek zowel betaalbaar advies als juridische hulp. Alles is toegespitst op jouw situatie waarbij iemand voor je onderhandelt of procedeert. En vanaf het allereerste moment heb je al een jurist als aanspreekpunt.

Het gaat om een telefonisch gesprek. Je kiest zelf of dat via Microsoft Teams of via de telefoon verloopt. Net wat je prettig vindt. Je plant de afspraak samen met je advocaat of jurist in. Het gesprek duurt 30 minuten. Onze ervaring is dat dat ruim voldoende is om te bespreken wat je kansen zijn en wat de beste vervolgstap is. Uiteraard is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. We nemen het gesprek ook op zodat je het op een later tijdstip nog eens rustig terug kunt luisteren. Zo vaak als je wilt.

Nee, je beslist helemaal zelf of je door wil gaan naar de volgende stap. Jij hebt het in de hand. Met de online check onderzoeken we, gratis en vrijblijvend, of Brandmeester je kan helpen. Vervolgens beslis je of je persoonlijk advies wil ontvangen. 

Op dat moment gaan we echt inhoudelijk je zaak bekijken. Daarna besluit je of we voor je gaan onderhandelen. Als we er aan de onderhandelingstafel niet uit komen, kunnen we overgaan tot procederen. Uiteraard pas wanneer jij dat wil.

We doen altijd ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

- Heb je net een nieuwe zaak gemeld? Dan ontvang je van ons binnen een werkdag een dossiernummer.

- Een inhoudelijke reactie op je zaak en de dekking hiervan krijg je binnen vijf werkdagen.

- Wil je teruggebeld worden bij een lopende zaak? We bellen je altijd uiterlijk de volgende werkdag terug.

- Heb je overige vragen of klachtenmeldingen? We reageren binnen vijf werkdagen.

- Wil je contact met je eigen rechtshulpverlener? De afspraken hiervoor maken jullie onderling.

Doe de online check

Zuiver-Stap1.png

We helpen je natuurlijk graag. Maar we zijn er ook eerlijk over als dit niet kan. Doe de online check en weet binnen 3 minuten of Brandmeester je verder kan helpen. Je zit nog nergens aan vast.