Dominique Veen
Terug

Dominique Veen

Jurist Schade en letsel

 • Hbo-jurist sinds 2020
 • Gespecialiseerd in verkeer en regreszaken
 • Recht voor zijn raap

Mijn naam is Dominique Veen en ik ben van nature een doorzetter. Ik zet mij dan ook graag in om voor jou het beste resultaat uit je zaak te halen.

De reden waarom ik graag werk bij Brandmeester is dat er bij Brandmeester geen kleine lettertjes zijn. Vooraf hebben klanten bij ons overzicht wat het gaat kosten en welke mogelijkheden er zijn. Ook gaat Brandmeester mee in de tijd van het digitaliseren zonder het persoonlijk contact met de klant te verliezen. Het werken met online dossiers waarin klanten zelf hun zaak kunnen volgen, voelt als een stap dichter bij de wens van de klant. Tot slot vind ik dat iedereen op een begrijpelijke manier moet worden bijgestaan en dat gebeurt hier.

3 Persoonlijke vragen

 • Waarom doe je dit werk?

  Ik doe dit werk omdat ik er echt energie van krijg om mensen bij te staan en hun recht te halen. Ook wil ik dit heel graag doen in gewoon Nederlands en dit kan bij Brandmeester.

 • Wat is je favoriete vakantieland?

  Mijn favoriete vakantieland was altijd Turkije. Maar afgelopen zomer ben ik naar Gran Canaria geweest en heb echt een heerlijke vakantie daar gehad. Mijn vriend en ik hebben samen door de bergen heen gereden met de auto. Dat was echt prachtig.

 • Welk vak vond je het leukst op de middelbare school?

  Economie. Gek genoeg ben ik helemaal niet goed in hoofdrekenen maar in het onthouden van berekeningen was ik weer wel heel goed. Ik was daarom ook heel goed in wiskunde.

BEKNOPT CV

 • Van 2013 t/m 2016 Mbo Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening gestudeerd.
 • Van 2016 t/m 2020 Hbo Rechten gestudeerd.
 • Vanaf 2020 bij BrandMR aan het werk.
asya-vee-omJcfGny3Ms-unsplash.jpg

Schade en letsel | Elektrische fiets

De ene elektrische fiets is de andere niet

De elektrische fiets wordt steeds populairder onder ouderen en jongeren. Daarom is het belangrijk om te weten dat er verschillende elektrische fietsen zijn waarvoor verschillende regels gelden. Zo geeft artikel 185 WvW de zwakkere verkeersdeelnemer – waaronder de fietser – bescherming voor de gevaren van het gemotoriseerde verkeer. Maar dit gaat niet op voor elke elektrische fiets, wat weer van invloed kan zijn op je aansprakelijkheid.

Lees meer
juli-kosolapova-C_-O7cdt-98-unsplash.jpg

Schade en letsel | Verkeersongeluk

Rood, Oranje, Groen. Welke kleur was het stoplicht toen?

Bij een aanrijding op een kruispunt tussen een auto en een motor is er een strijd ontstaan wie aansprakelijk is. De motorrijder had groen licht, sloeg linksaf op het kruispunt en kwam in botsing met de auto die rechtdoor reed. De verzekeraars kwamen er onderling niet uit en gingen naar de rechter.

Lees meer