Daniëlle van den Bergh-Beck
Terug

Daniëlle van den Bergh-Beck

Advocaat Werk en inkomen

 • Specialist in ontslagzaken, concurrentiebedingen, zieke werknemers en eenzijdig wijzigingsbeding
 • Advocaat sinds 2015

Mijn naam is Daniëlle van den Bergh-Beck en ik ben advocaat bij SRK Rechtsbijstand. Het is een mooie uitdaging om dit unieke product op de markt brengen.

Brandmeester kan de onverzekerde klant uitstekende rechtshulp verlenen maar dan wel voor een betaalbare prijs. Op deze wijze kan het een verschil maken voor haar klanten.

3 Persoonlijke vragen

 • Waarom doe je dit werk?

  Ik heb altijd iets met taal en mensen gehad. Als jurist kan je beiden op een goede manier combineren. Met name in het arbeidsrecht heb je veel contact met klanten en kan je echt een verschil voor ze maken door de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen.

 • Wat doe je in je vrije tijd?

  Ik hou van sport, met name tennis en fitness. Daarnaast doe ik graag aan musical. Verder breng ik veel tijd door met mijn vrienden en familie.

 • Wat is je favoriete vakantieland?

  Italië.

BEKNOPT CV

 • Afgestudeerd in de Rechtsgeleerdheid met als specialisatie civiel recht.
 • Werkt sinds 2001 als jurist arbeidsrecht.
 • Advocaat sinds 2015.
 • Advocaat bij SRK Rechtsbijstand.

Wat clienten over Daniëlle zeggen


"Het adviesgesprek heb ik als heel prettig ervaren. Ik heb duidelijke antwoorden op mijn vragen en de juiste handvatten gekregen om verdere stappen te zetten."

Edwin

"Uitstekende juridische begeleiding van BrandMR. Vooral het empathische vermogen van zowel Joyce als Daniëlle gaven een uitermate comfortabel gevoel. Reactie snelheid is hoog, expertise uitstekend.” "

Annelies B.

"Daniëlle geeft professioneel en persoonlijk maatwerk. Arbeidssituatie en (toch vrij specifieke) wensen in mijn traject werden snel doorzien. Fijn om de rust, expertise en het overzicht van Daniëlle naast je te hebben bij alle gevoelige stapjes en bij de juridische communicatie over complexe materie, regels en vele kleine lettertjes. Resultaat was boven verwachting."

Peter F.

pexels-pixabay-278430.jpg

Werk en inkomen | Op het werk, Zorgplicht, QR-code, Controle

QR-check op het werk. Maar wat als ik dat niet wil?

In coronatijd is er veel veranderd. Eerst was er de vraag of de werkgever een werknemer mag verplichten om zich te laten vaccineren. Daarop was een duidelijk antwoord: nee! Vragen naar vaccinatie mag wel maar vastleggen van het antwoord weer niet.

Lees meer
nastuh-abootalebi-eHD8Y1Znfpk-unsplash.jpg

Werk en inkomen | Dienstverband herstellen, Billijke vergoeding, Transitievergoeding, Ontslag

Kan je dienstverband na ontslag nog hersteld worden?

Je bent ontslagen door je werkgever maar daar ben je het helemaal niet mee eens. Moet je je dan bij dat ontslag neerleggen of zijn er nog mogelijkheden? Jazeker! Als je vindt dat het ontslag niet terecht is, dan kan je aan de rechter vragen om je dienstverband te herstellen.

Lees meer