Over Pals Letselschade

Pals Letselschade is een letselschadebureau met vestigingen in het hele land. We zorgen voor mensen. Mensen die als gevolg van een ongeval of medische fout letsel hebben opgelopen. Dat is een zeer ingrijpende gebeurtenis. We helpen door te luisteren en te zorgen voor erkenning en begrip.

We zijn niet alleen bezig met het verhalen van de financiële schade. We zijn ook bezig om mensen, zo veel als mogelijk, weer terug te brengen naar hun oude leven. We werken daarvoor vaak samen met artsen, fysiotherapeuten, re-integratie- en revalidatiedeskundigen en een diverse groep overige hulpverleners. We hebben de kennis en de mensen ‘in huis’ om met ervaren advocaten te procederen als de onderhandelingen niet tot de juiste erkenning leiden.

Brandmeester Groep

Sinds januari 2020 zijn wij onderdeel van Brandmeester Groep. Met het opgaan van Pals in de Brandmeester Groep wordt de marktpositie als brede juridische dienstverlener versterkt. SRK Rechtsbijstand - de voorloper van Brandmeester - en Brandmeester bieden al meer dan 50 jaar onafhankelijke rechtshulp aan verzekerde klanten en hebben al bijna 20 jaar eigen advocaten in loondienst.

Pals heeft ruim 70 jaar ervaring en heeft voor ruim 63.000 mensen mogen zorgen. We zijn aangesloten bij alle belangrijke gedragscodes en keurmerken en laten ons zeer regelmatig door onafhankelijke partijen controleren op kwaliteit van dienstverlening. Zo weet u dat u bij ons in vertrouwde handen bent en kunt u zich focussen op het belangrijkste: uw herstel.

JacquelineSumer_1080x484.5e827a.original-rond.png

Pals Letselschade heeft jarenlange kennis en ervaring, gebundeld in sterke, lokale teams. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt en onze juridische specialisten kunnen altijd bij u thuis langskomen.

Onze mensen

Onze klanten aan het woord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.