Het adviesgesprek. Wat houdt dat eigenlijk precies in?

Juridische hulp maar dan slimmer

  • Het is een maatwerkadvies, geen kennismaking
  • Je betaalt voor het advies, niet voor de uren
  • Altijd terug te luisteren of te lezen in je online dossier
  • Je zit nooit aan ons vast

Als je dit adviesgesprek in gaat, heb je de online check al gedaan. Dus we weten waar het over gaat en welke advocaat je het beste kan helpen. Zo kunnen we meteen ter zake komen.

We geven je een goed beeld van je kansen en vertellen je hoe je (met of zonder Brandmeester) verder moet.

grafiek

Juridische hulp voor een vaste prijs

  • Zelf bepalen of je een stap verder gaat
  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Geen extra kosten voor extra werkzaamheden
  • Gespreid betalen mogelijk

Veelgestelde vragen

Ons persoonlijk advies is niet gratis, omdat we ons al echt gaan verdiepen in je situatie. Er zijn ook advocatenkantoren waar je gratis advies kunt krijgen, maar dan gaan ze vaak nog niet de diepte in. Om echt te weten wat je kansen zijn en wat je het beste kunt doen, zullen zij ook in je documenten moeten duiken. En dan gaat meestal de teller tikken.

Wij doen niet aan uurtje-factuurtje. Voor € 139 verdiepen wij ons in je documenten en vertellen wij wat je juridische mogelijkheden zijn en wat wij voor je kunnen doen. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.

We begrijpen dat je snel wilt weten waar je aan toe bent. Daarom heb je in principe binnen een week je persoonlijk advies. Na je betaling heb je direct toegang tot je dossier en kun je de gevraagde documenten uploaden. Wij checken die op de eerstvolgende werkdag en als alles in orde is, kan de afspraak worden gepland. Na het gesprek weet je waar je aan toe bent en wat je het beste kunt doen.

Dat kan natuurlijk gebeuren. We kunnen ons voorstellen dat je niet alles uit het gesprek kunt onthouden. Daarom schrijven we het persoonlijk advies ook altijd kort uit en nemen we het gesprek dat we hebben gevoerd op. Zo kan je het thuis nog eens rustig nalezen en terugluisteren. Thuis op de bank of samen met iemand anders. 

Heb je naar aanleiding van het advies nog een vergeten vraag? Dan is er altijd ruimte om die alsnog te stellen. Als we het plan van aanpak bespreken in de stap 'Onderhandelen' beantwoorden we alle vervolgvragen.

En natuurlijk kan je ook altijd een nieuw adviesgesprek aanvragen. Daarin nemen we weer alle tijd voor je.

Het gaat om een telefonisch gesprek. Je kiest zelf of dat via Microsoft Teams of via de telefoon verloopt. Net wat je prettig vindt. Je plant de afspraak samen met je advocaat of jurist in. Het gesprek duurt 30 minuten. Onze ervaring is dat dat ruim voldoende is om te bespreken wat je kansen zijn en wat de beste vervolgstap is. Uiteraard is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. We nemen het gesprek ook op zodat je het op een later tijdstip nog eens rustig terug kunt luisteren. Zo vaak als je wilt.

Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een persoonlijk advies aanvraagt, vinden we de juiste advocaat of jurist voor jouw situatie. Deze gaat dan meteen naar je dossier kijken om zich voor te bereiden op het adviesgesprek. We verspillen geen tijd en gaan direct aan de slag. We maken dus ook meteen kosten. Daarom vragen we je deze van tevoren te betalen.

doe de check

Waar kunnen je bij helpen?