De online check

Je kan een check doen om er achter te komen of Brandmeester kan helpen bij je juridisch conflict. Vragen over deze check? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

De online check

Ja. Je kunt als ondernemer ook bij Brandmeester terecht voor zakelijke geschillen of voor geschillen met werknemers.

Nee, als zzp’er kan je nog niet bij Brandmeester terecht met je zakelijke geschillen. Dit is wel een service die we in de toekomst gaan aanbieden. Brandmeester is een nieuw initiatief en we zijn nog in ontwikkeling. Op dit moment behandelen we alleen een deel van de arbeidszaken. We gaan uitbreiden zodat we je later dit jaar kunnen helpen bij alle arbeidszaken en andere juridische conflicten, zoals wonen, uitkeringen en letsel.

Nee, dat kan helaas niet. We willen samen met jou de strategie bepalen. Dat kan alleen als we er vanaf het begin bij zijn. We nemen dus geen dossiers over van andere juristen. Zo zorgen we ervoor dat we de kwaliteit kunnen bieden die je verdient. Want uiteindelijk draait het om het resultaat.

Brandmeester is een nieuw initiatief en we zijn nog in ontwikkeling. Op dit moment behandelen we een groot deel van de arbeids-, woon-, geld- en letselzaken. We gaan nog verder uitbreiden zodat we je straks ook kunnen helpen bij andere juridische conflicten zoals familierecht.