Dossier

Zodra Brandmeester jou gaat helpen bouwen we een dossier op. Hier verzamelen we alle informatie die relevant is voor jouw zaak. Vragen over dit dossier? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Dossier

Begin met de online check. Zodra we hebben vastgesteld dat we je kunnen helpen, krijg je automatisch de mogelijkheid om een dossier aan te maken. 

Hier vul je je gegevens in en kies je een wachtwoord. Zodra je de betaling voor een persoonlijk adviesgesprek hebt gedaan, krijg je toegang tot je dossier en staan de eerste taken voor je klaar.

Wachtwoord vergeten? Dat kan gebeuren. Ga naar het inlogmenu, en klik op 'Wachtwoord vergeten'. We sturen je dan per e-mail een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om zelf je telefoonnummer te veranderen. Neem hiervoor contact op met je advocaat. Log in via het inlogscherm met je wachtwoord en sms-code en klik op 'Contact' bovenaan het dossier.

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om zelf je e-mailadres te veranderen. Neem hiervoor contact op met je advocaat. Log in via het inlogscherm met je wachtwoord en sms-code en klik op 'Contact' bovenaan het dossier.

Lukt het uploaden van een bestand om wat voor reden dan ook niet? Neem dan even contact met ons op.

Is er iets aan de hand met je dossier? Dat is erg vervelend. Neem even contact met ons op, dan gaan we kijken wat er aan de hand is.

In je dossier kan je je gegevens, waaronder je contactvoorkeur, veranderen. Log in via het inlogscherm met je wachtwoord en sms-code, en ga naar Mijn profiel in het menu om je gegevens te veranderen.