Onderhandelen

Op basis van je adviesgesprek kunnen we voor je gaan onderhandelen. Wij gaan dan met de tegenpartij in gesprek. Vragen over deze onderhandeling? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Onderhandelen

Nee, je betaalt één prijs. Die verandert niet. Ook niet als de onderhandelingen uitlopen. We geven graag vooraf duidelijkheid over wat je kan verwachten. Dus geen uurtje-factuurtje met een alsmaar oplopende rekening. Zo weet je van tevoren precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.

Dat bepaal je zelf. Wij kunnen de onderhandelingen zonder jou voeren op basis van de strategie die wij van tevoren samen bepaald hebben. 

Als je het toch prettig vindt om aan tafel te zitten terwijl wij de onderhandelingen voeren, kan dat natuurlijk ook. Ga vooral op je gevoel af bij het maken van je beslissing.

Dat valt vooraf moeilijk te zeggen. Sommige onderhandelingen worden na een enkel gesprek afgerond terwijl andere onderhandelingen wekenlang kunnen duren. Het hangt af van de aard van het conflict en in hoeverre de tegenpartij meewerkt aan de gesprekken.