Juridische hulp bij een vaststellingsovereenkomst

Ervaren arbeidsrecht advocaten en juristen staan klaar om je te helpen.

  • Contact met je advocaat, gewoon vanuit huis
  • Een vaste prijs dus geen uurtje-factuurtje
  • Al meer dan 50 jaar ervaring

Sommige werkgevers bieden bij het ontslag een vaststellingsovereenkomst aan. Dat is een voorstel om de samenwerking te kunnen beëindigen zonder al te veel ‘gedoe’.

Het is verstandig om niet direct akkoord te gaan met een ontslag of een vaststellingsovereenkomst. Zelfs als je die druk wel voelt. Je hebt namelijk recht op bedenktijd en om juridisch advies in te winnen. Stel ook niet als eerste een oplossing voor. Dat kan gevolgen hebben voor je beëindigingsvergoeding, een mogelijke WW-uitkering en zelfs je bijstandsuitkering.


Een kleine fout in de overeenkomst kan grote financiële en/of juridische gevolgen hebben. Laat daarom je overeenkomst altijd controleren door een arbeidsrecht advocaat of jurist.

  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Ervaren advocaten met eigen specialismen
  • Altijd en overal inzicht in je dossier

Ik ben Femke Doornbos en ben gespecialiseerd in zaken over werk en inkomen. Graag help ik je verder met een adviesgesprek voor de vaste prijs van € 139. Na dit gesprek weet je precies waar je aan toe bent. Veel mensen zijn met het adviesgesprek al genoeg geholpen.

Femke Doornbos

Femke Doornbos | Manager in- en outsourcing & massaclaims

Onze specialisten
grafiek

Juridische hulp voor een vaste prijs

  • Zelf bepalen of je een stap verder gaat
  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Geen extra kosten voor extra werkzaamheden
  • Gespreid betalen mogelijk

Veelgestelde vragen

Ons persoonlijk advies is niet gratis, omdat we ons al echt gaan verdiepen in je situatie. Er zijn ook advocatenkantoren waar je gratis advies kunt krijgen, maar dan gaan ze vaak nog niet de diepte in. Om echt te weten wat je kansen zijn en wat je het beste kunt doen, zullen zij ook in je documenten moeten duiken. En dan gaat meestal de teller tikken.

Wij doen niet aan uurtje-factuurtje. Voor € 139 verdiepen wij ons in je documenten en vertellen wij wat je juridische mogelijkheden zijn en wat wij voor je kunnen doen. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.

Het werkt vrij simpel. Je start met een gratis online check. Daarna weet je of we je kunnen helpen. Via een persoonlijk gesprek vertellen we je of je een sterke zaak hebt en wat de beste aanpak is. Daarna kunnen we namens jou onderhandelen voor de beste uitkomst tussen jou en je werkgever. Komen we er niet uit? Dan leggen we je situatie in het uiterste geval voor aan de rechter.

Bij Brandmeester zit jij aan de knoppen: jij bepaalt zelf of we een stap verder gaan of niet.

Doe de check

Het gaat om een telefonisch gesprek. Je kiest zelf of dat via Microsoft Teams of via de telefoon verloopt. Net wat je prettig vindt. Je plant de afspraak samen met je advocaat of jurist in. Het gesprek duurt 30 minuten. Onze ervaring is dat dat ruim voldoende is om te bespreken wat je kansen zijn en wat de beste vervolgstap is. Uiteraard is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. We nemen het gesprek ook op zodat je het op een later tijdstip nog eens rustig terug kunt luisteren. Zo vaak als je wilt.

Brandmeester heeft zijn naam te danken aan het meester zijn van elke situatie. De meeste arbeidsconflicten hebben we al talloze keren eerder gezien. Dit betekent dat we vooraf goed kunnen inschatten wat de beste aanpak is en kunnen we de meeste conflicten oplossen zonder ingrijpende juridische stappen.

Zo zullen wij alleen contact opnemen met de tegenpartij (je werkgever, je buurman, etc.) met jouw medeweten en instemming, op een manier die jij hebt bepaald.

Stel je voor: het komt niet tot een ontslag. Dan is het dus ook niet nodig om dit aan te vechten. Aan de andere kant is er wel een jurist of advocaat die naar jouw werksituatie kijkt en die je inzicht geeft in je rechten en plichten.