Dominique Veen
Terug

Dominique Veen

Jurist Aankopen en Geld

 • Jurist sinds 2020
 • Gespecialiseerd in civiel recht
 • Recht voor zijn raap

Mijn naam is Dominique Veen en ik ben van nature een doorzetter. Ik zet mij dan ook graag in om voor jou het beste resultaat uit je zaak te halen.

De reden waarom ik graag werk bij Brandmeester is dat er bij Brandmeester geen kleine lettertjes zijn. Vooraf hebben klanten bij ons overzicht wat het gaat kosten en welke mogelijkheden er zijn. Ook gaat Brandmeester mee in de tijd van het digitaliseren zonder het persoonlijk contact met de klant te verliezen. Het werken met online dossiers waarin klanten zelf hun zaak kunnen volgen, voelt als een stap dichter bij de wens van de klant. Tot slot vind ik dat iedereen op een begrijpelijke manier moet worden bijgestaan en dat gebeurt hier.

3 Persoonlijke vragen

 • Waarom doe je dit werk?

  Ik doe dit werk omdat ik er echt energie van krijg om mensen bij te staan en hun recht te halen. Ook wil ik dit heel graag doen in gewoon Nederlands en dit kan bij Brandmeester.

 • Wat is je favoriete vakantieland?

  Mijn favoriete vakantieland was altijd Turkije. Maar afgelopen zomer ben ik naar Gran Canaria geweest en heb echt een heerlijke vakantie daar gehad. Mijn vriend en ik hebben samen door de bergen heen gereden met de auto. Dat was echt prachtig.

 • Welk vak vond je het leukst op de middelbare school?

  Economie. Gek genoeg ben ik helemaal niet goed in hoofdrekenen maar in het onthouden van berekeningen was ik weer wel heel goed. Ik was daarom ook heel goed in wiskunde.

BEKNOPT CV

 • Van 2013 t/m 2016 Mbo Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening gestudeerd.
 • Van 2016 t/m 2020 Hbo Rechten gestudeerd.
 • Vanaf 2020 bij BrandMR aan het werk.
Een ouderwetse telefoon

Aankopen en geld | contract, aankopen, cold calling

Je bent ongevraagd gebeld door een bedrijf. Zit je nu vast aan een contract?

Je staat in de supermarkt en wordt verrast door een onbekend telefoontje. Zonder erbij stil te staan neem je de telefoon op en ga je het gesprek aan. Je hoort veel informatie en het gesprek gaat snel. Voordat je het weet heb je het gesprek weer beëindigd. Beduusd staar je naar je telefoon. Eigenlijk weet je nauwelijks waar dit gesprek nou over ging. Je gaat weer verder met je boodschappen.

Lees meer
square_tip5_gebreken

Aankopen en geld | aankopen, installatiekosten

Tips van de meester 6: Een verkeerde vloer gelegd. Wie draait er op voor de verwijderings- en installatiekosten?

Deze vijfde tips van de meester gaat over het geschil van Floor met een verkoper van laminaatvloeren. Floor heeft de laminaatvloer laten leggen door een ander: een erkende vloerenlegger. Maar na het leggen van deze vloer blijkt dat deze niet goed is. De verkoper biedt een nieuwe vloer aan. Maar moet Floor de vloerenlegger nu opnieuw betalen of komen deze kosten voor rekening van de verkoper?

Lees meer