Sara Veerman
Terug

Sara Veerman

Advocaat Schade en Letsel

 • Empathisch
 • Staat voor toegankelijke rechtshulp

Mijn naam is Sara Veerman en ik ben advocaat bij Brandmeester. Ik vind het belangrijk dat iedereen die letsel heeft opgelopen op een goede en begrijpelijke manier wordt bijgestaan.

Na het meemaken van een ongeval komen mensen vaak in een onzekere periode. Iemand heeft letsel opgelopen. Dit heeft gevolgen voor hun dagelijkse en werkende leven maar ook voor de mensen om hen heen. Dit is vaak al ingrijpend en emotioneel genoeg. Maar vervolgens worden ze dan ook nog geconfronteerd met allerlei juridische rechten en plichten en vaak een verzekeringsmaatschappij. Ik vind het mooi als ik iets voor deze mensen kan betekenen en hen kan bijstaan. Brandmeester past helemaal bij deze tijd. Een rechtsbijstandsverzekering geeft veel mensen toegang tot het recht. Maar Brandmeester geeft nog meer mensen toegang.

3 Persoonlijke vragen

 • Waarom ben je rechten gaan studeren?

  Om het bekende cliché: om mensen te helpen. Ik heb getwijfeld tussen een medische opleiding of rechten en heb de keuze gemaakt voor rechten. In de letselschadepraktijk kan ik deze twee gebieden mooi combineren.

 • Wat doe je in je vrije tijd?

  Ontspannen met vrienden, sporten (voetbal, Krav maga zelfverdediging, fitness) en klussen in huis en tuin en in het bedrijf van mijn man.

 • Wat is je favoriete vakantieland?

  Ik heb niet een bepaalde voorkeur voor een land. Ik hou erg van natuur. Dit kan in Nederland of in het buitenland zijn.

BEKNOPT CV

 • In 2012 afgestudeerd in rechtsgeleerdheid, met als master civiel recht.
 • In 2012 in dienst getreden bij SRK.
 • Sinds 2017 advocaat.
 • Sinds 2019 advocaat bij Brandmeester.
lucian-alexe-p3Ip8U0eNNM-unsplash.jpg

Schade en letsel | Wet Maatschappelijke Ondersteuning, WMO

Bij wie moet je als letselschadeslachtoffer zijn voor extra ondersteuning?

Je hebt een ongeval gehad en je hebt letsel opgelopen. Door dit letsel heb je blijvende beperkingen. Dat betekent dat je voortaan een hulp in de huishouding nodig hebt en er in je huis van alles moet worden aangepast. Maar bij wie moet je dit nu aanvragen? Bij je gemeente of bij de aansprakelijke verzekeraar? Minister De Jonge heeft zich hier recent over uitgesproken.

Lees meer
nastya-dulhiier-AELn7I9z5Ho-unsplash.jpg

Schade en letsel | Aansprakelijkheid, Vallen, Wandelen

Letsel door een valpartij

Heel Nederland wandelt. Sinds maart vorig jaar is wandelen een populaire bezigheid geworden. De spits lijkt zich soms wel te verplaatsen van de snelweg naar het wandelpad. Uitkijkend over een polder of naar binnen glurend bij een ander blijft er weleens een voet haken achter een richel, een tegel of een kuiltje. Meestal met een rare zwiepbeweging en wat gekrenkte trots als enige gevolg. Helaas kan het soms ook heel erg fout gaan en kom je lelijk ten val. Waar ligt dan je eigen verantwoordelijkheid en waar ligt die van de beheerder van een weg?

Lees meer