Betalen

Vragen over de betaling voor je Brandmeester advocaat of jurist? Misschien hebben we hem hieronder al beantwoord.

Betalen

Nee, er zijn geen bijkomende kosten en die zullen er ook niet komen. Je weet dus bij elke stap vooraf precies hoeveel je kwijt bent. Dit maakt het voorspelbaar. In een periode van onzekerheid is dat wel zo prettig. Ook als een fase langer duurt dan verwacht rekenen we geen extra kosten. Dus geen uurtje-factuurtje.

Ja, dat kan. Voor onderhandelen en procederen is dit mogelijk. Je eerste betaaltermijn betaal je direct op Brandmr.nl. Daarna ontvang je iedere maand een betaalverzoek totdat het verschuldigde bedrag is voldaan. Het aantal en de hoogte van de betaaltermijnen verschillen per rechtsgebied en per stap. De termijnen vind je hier. Kijk hier naar de voorwaarden voor gespreid betalen.

Ben je een ondernemer? Je betaalt het hele bedrag dat je voor onze diensten kwijt bent in één keer.

Wat vervelend dat je betaling via iDEAL niet lukt! Uiteraard is dat wel het laatste dat we willen. Neem even contact met ons op via de chat. Dan gaan we zo snel mogelijk kijken of we een oplossing kunnen vinden.

Alle betalingen gebeuren via iDEAL. Bij grote bedragen is ook een creditcardbetaling mogelijk. Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank heb je toegang tot iDEAL.

We hebben hiervoor gekozen omdat dit de gemakkelijkste en veiligste manier van online betalen is.

Je betaalt voor iDEAL-betalingen bij ons geen extra kosten. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen. Kijk hier naar de voorwaarden hiervoor.