Online Advocaat nodig?

Wij zijn BrandMR. Wij bieden juridische hulp aan tegen een vaste prijs en op een nieuwe manier in vier heldere stappen.

  • Contact met je advocaat, gewoon vanuit huis
  • Een vaste prijs dus geen uurtje-factuurtje
  • Al meer dan 50 jaar ervaring

Op welke manier we je ook helpen, de keuze is altijd aan jou. Je hebt controle over iedere stap en door onze vaste prijzen kom je nooit voor een verrassing te staan. Zo maken we het recht op een kwalitatieve manier toegankelijk voor iedereen.


Maak kennis met Brandmeester

Ervaren advocaten en juristen staan klaar om je te helpen. Als het te ingewikkeld voor je wordt. Of als je even niet meer weet hoe je voor jezelf moet opkomen. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze op moeten komen voor jouw belangen.

  • Contact met je advocaat, gewoon vanuit huis
  • Een vaste prijs, dus geen uurtje-factuurtje
  • Al meer dan 50 jaar rechtshulpervaring

Veelgestelde vragen

Ons persoonlijk advies is niet gratis, omdat we ons al echt gaan verdiepen in je situatie. Er zijn ook advocatenkantoren waar je gratis advies kunt krijgen, maar dan gaan ze vaak nog niet de diepte in. Om echt te weten wat je kansen zijn en wat je het beste kunt doen, zullen zij ook in je documenten moeten duiken. En dan gaat meestal de teller tikken.

Wij doen niet aan uurtje-factuurtje. Voor € 139 verdiepen wij ons in je documenten en vertellen wij wat je juridische mogelijkheden zijn en wat wij voor je kunnen doen. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.

Het gaat om een telefonisch gesprek. Je kiest zelf of dat via Microsoft Teams of via de telefoon verloopt. Net wat je prettig vindt. Je plant de afspraak samen met je advocaat of jurist in. Het gesprek duurt 30 minuten. Onze ervaring is dat dat ruim voldoende is om te bespreken wat je kansen zijn en wat de beste vervolgstap is. Uiteraard is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. We nemen het gesprek ook op zodat je het op een later tijdstip nog eens rustig terug kunt luisteren. Zo vaak als je wilt.

Nee, bij ons betaal je een vaste prijs en inclusief btw. Hoeveel rondes er ook volgen, er komt geen euro bij. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn. Wel verschilt de vaste prijs per rechtsgebied. Ga naar onze Wat het kost-pagina om te zien wat een onderhandeling voor jouw vraag kost.

Onderhandelen kost tijd. We bepalen eerst samen met jou waar we op inzetten en hoe we dat aanpakken. Als we daarna in gesprek gaan met de tegenpartij proberen we die te overtuigen van onze standpunten. Daar zijn soms meerdere rondes voor nodig. Maar hoeveel het er ook zijn, je betaalt nooit meer. Je weet dus vooraf precies wat je kosten zijn. Als we tot een oplossing komen, leggen we vervolgens alle afspraken netjes vast. Dan kan daar later geen discussie over ontstaan. 

Ja, dat kan. Voor onderhandelen en procederen is dit mogelijk. Je eerste betaaltermijn betaal je direct op Brandmr.nl. Daarna ontvang je iedere maand een betaalverzoek totdat het verschuldigde bedrag is voldaan. Het aantal en de hoogte van de betaaltermijnen verschillen per rechtsgebied en per stap. De termijnen vind je hier. Kijk hier naar de voorwaarden voor gespreid betalen.

Ben je een ondernemer? Je betaalt het hele bedrag dat je voor onze diensten kwijt bent in één keer.

doe de check

Waar kunnen we je bij helpen?