Advocaat Huis en Wonen

Een bouwrecht-, huurrecht- of vastgoedadvocaat nodig? Krijg direct duidelijkheid.

  • Effectief: snel hulp van een advocaat
  • Controle: vaste prijs, alles online
  • Kwaliteit: 50 jaar rechtshulpervaring

Heb je problemen met een verbouwing? Of met je buren? Of krijgt je koper de financiering niet rond? Wij helpen je op te komen voor je rechten. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

Er kan je in je leven nogal wat overkomen. Ook als het om je huis gaat. Problemen waar je nou niet bepaald op zit te wachten. Gelukkig begrijpen we dat bij Brandmeester als geen ander. Daarom kunnen onze ervaren advocaten en juristen je altijd helpen om voor je rechten als bewoner op te komen. En je krijgt van ons meteen duidelijkheid over wat het je gaat kosten. Kortom, bij Brandmeester krijg je precies de juridische hulp die je nodig hebt. Voor een vaste prijs.

  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Ervaren advocaten met eigen specialismen
  • Altijd en overal inzicht in je dossier

Ik ben Arthur Overweel en ben gespecialiseerd in zaken over huis en wonen. Graag help ik je verder met een adviesgesprek voor de vaste prijs van € 139. Na dit gesprek weet je precies waar je aan toe bent. Veel mensen zijn met het adviesgesprek al genoeg geholpen.

Arthur Overweel

Arthur Overweel | Advocaat Huis en wonen

De specialisten
grafiek

Juridische hulp voor een vaste prijs

  • Zelf bepalen of je een stap verder gaat
  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Geen extra kosten voor extra werkzaamheden
  • Gespreid betalen mogelijk

Veelgestelde vragen

We helpen je graag, maar je krijgt de kosten niet terug via je verzekeraar. We vallen namelijk niet onder de dekking van je polis. Voor verzekerde hulp moet je bij je eigen verzekeraar aankloppen. Als je alsnog buiten je verzekering om rechtsbijstand zoekt, helpen we je natuurlijk graag verder. 

Rechts- en wetswinkels en juridisch loketten beantwoorden je juridische vragen. Vaak doen ze dat zelfs kosteloos. Maar daar blijft het dan ook bij. Je vindt er geen volgende stappen en ze geven je geen hulp bij het proces. Ze zullen je alleen doorverwijzen naar een derde. 

Bij Brandmeester vind je op één plek zowel betaalbaar advies als juridische hulp. Alles is toegespitst op jouw situatie waarbij iemand voor je onderhandelt of procedeert. En vanaf het allereerste moment heb je al een jurist als aanspreekpunt.

Het verschil zit hem vooral in het feit dat je bij Brandmeester geen jaarlijkse bijdrage kwijt bent. Je betaalt alleen wanneer je juridische hulp nodig hebt. Zo betaal je niet eindeloos voor iets wat je niet gebruikt, maar betaal je alleen op het moment dat je het echt nodig hebt.

Onze juristen werken vanuit Den Haag. Het idee achter Brandmeester is dat we je online juridische hulp bieden. Dus je kan ons niet bezoeken. Wel hebben we speciale ruimtes ingericht zodat je onze juristen kunt bellen of zelfs beeldbellen via Microsoft Teams. En natuurlijk vind je alle informatie over je zaak terug in je online dossier.

Het idee achter Brandmeester is om juridische hulp online aan te bieden. Zo kunnen we onze dienstverlening zo efficiënt en betaalbaar mogelijk maken. Daarom verlopen onze adviesgesprekken alleen via de telefoon of via Skype. Dat bespaart jou en onze juristen weer reistijd. En zo kunnen we je zo voordelig mogelijk helpen.

Zeker niet. Elk geval is uniek en heeft dus ook een unieke aanpak. Daarom gaan we altijd eerst het gesprek aan om goed te bepalen waar we je het best mee helpen.

Bij arbeidszaken weten we bijvoorbeeld dat in 90% van de gevallen een onderhandeling genoeg is om tot de gewenste uitkomst te komen. Voor de overige 10% kunnen we overgaan tot procederen. Uiteraard alleen als jij dat wilt.