Ervaren advocaten Huis en Wonen

Ervaren bouwrecht-, huurrecht- of vastgoedadvocaten staan klaar om je te helpen.

  • Contact met je advocaat, gewoon vanuit huis
  • Een vaste prijs dus geen uurtje-factuurtje
  • Al meer dan 50 jaar ervaring

Heb je problemen met een verbouwing? Of met je buren? Of krijgt je koper de financiering niet rond? Wij helpen je op te komen voor je rechten. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

Er kan je in je leven nogal wat overkomen. Ook als het om je huis gaat. Problemen waar je nou niet bepaald op zit te wachten. Gelukkig begrijpen we dat bij Brandmeester als geen ander. Daarom kunnen onze ervaren advocaten en juristen je altijd helpen om voor je rechten als bewoner op te komen. En je krijgt van ons meteen duidelijkheid over wat het je gaat kosten. Kortom, bij Brandmeester krijg je precies de juridische hulp die je nodig hebt. Voor een vaste prijs.

  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Ervaren advocaten met eigen specialismen
  • Altijd en overal inzicht in je dossier

Ik ben Arthur Overweel en ben gespecialiseerd in zaken over huis en wonen. Graag help ik je verder met een adviesgesprek voor de vaste prijs van € 139. Na dit gesprek weet je precies waar je aan toe bent. Veel mensen zijn met het adviesgesprek al genoeg geholpen.

Arthur Overweel

Arthur Overweel | Advocaat Huis en Wonen

Onze specialisten

Wat klanten zeggen over Brandmeester

Veelgestelde vragen

Ons persoonlijk advies is niet gratis, omdat we ons al echt gaan verdiepen in je situatie. Er zijn ook advocatenkantoren waar je gratis advies kunt krijgen, maar dan gaan ze vaak nog niet de diepte in. Om echt te weten wat je kansen zijn en wat je het beste kunt doen, zullen zij ook in je documenten moeten duiken. En dan gaat meestal de teller tikken.

Wij doen niet aan uurtje-factuurtje. Voor € 139 verdiepen wij ons in je documenten en vertellen wij wat je juridische mogelijkheden zijn en wat wij voor je kunnen doen. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.

Het gaat om een telefonisch gesprek. Je kiest zelf of dat via Microsoft Teams of via de telefoon verloopt. Net wat je prettig vindt. Je plant de afspraak samen met je advocaat of jurist in. Het gesprek duurt 30 minuten. Onze ervaring is dat dat ruim voldoende is om te bespreken wat je kansen zijn en wat de beste vervolgstap is. Uiteraard is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. We nemen het gesprek ook op zodat je het op een later tijdstip nog eens rustig terug kunt luisteren. Zo vaak als je wilt.

Nee, bij ons betaal je een vaste prijs en inclusief btw. Hoeveel rondes er ook volgen, er komt geen euro bij. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn. Wel verschilt de vaste prijs per rechtsgebied. Ga naar onze Wat het kost-pagina om te zien wat een onderhandeling voor jouw vraag kost.

Onderhandelen kost tijd. We bepalen eerst samen met jou waar we op inzetten en hoe we dat aanpakken. Als we daarna in gesprek gaan met de tegenpartij proberen we die te overtuigen van onze standpunten. Daar zijn soms meerdere rondes voor nodig. Maar hoeveel het er ook zijn, je betaalt nooit meer. Je weet dus vooraf precies wat je kosten zijn. Als we tot een oplossing komen, leggen we vervolgens alle afspraken netjes vast. Dan kan daar later geen discussie over ontstaan. 

Ja, dat kan. Voor onderhandelen en procederen is dit mogelijk. Je eerste betaaltermijn betaal je direct op Brandmr.nl. Daarna ontvang je iedere maand een betaalverzoek totdat het verschuldigde bedrag voldaan is. Het aantal en de hoogte van de betaaltermijnen verschillen per rechtsgebied en per stap. De termijnen vind je hier. Kijk hier naar de voorwaarden voor gespreid betalen.

grafiek

Juridische hulp voor een vaste prijs

  • Zelf bepalen of je een stap verder gaat
  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Geen extra kosten voor extra werkzaamheden
  • Gespreid betalen mogelijk