Snel verder na een juridisch probleem. Zo werkt dat

Ik hou niet zo van overbodige zaken. Daarom sta ik ook helemaal achter juridische hulp volgens Brandmeester: direct persoonlijk advies voor een vaste prijs met uitleg in heldere taal. Dezelfde kwaliteit en expertise als de bekende bureaus maar dan zonder de poespas. Alles om ervoor te zorgen dat je je juridische probleem weer snel achter je kunt laten.

#1 Je kan zelf direct aan de slag

Na Doe de check kan je meteen aan de slag met het aanmaken van je dossier. Zo gaat er bij de jurist geen tijd verloren met het bij elkaar zoeken van gegevens. Als jouw jurist voor je aan het werk gaat, heeft deze alles bij de hand om je een maatwerkadvies te geven.

Dezelfde kwaliteit en expertise als de bekende bureaus maar dan zonder de poespas.

#2 Jouw jurist is nu beschikbaar

Door deze online intake word je gekoppeld aan een jurist die veel ervaring heeft met jouw soort juridische problemen. En op dat moment heeft hij of zij tijd om zich te gaan verdiepen in jouw zaak. Je weet zeker dat je meteen terecht kan bij deze specialist en we hoeven dus niet eerst agenda’s te trekken om iemand voor je te vinden.

#3 Het eerste gesprek is meteen een maatwerkadvies

Voordat we in gesprek gaan, heb je je eigen dossier aangemaakt en de belangrijkste documenten en informatie aangeleverd. Met deze informatie gaat jouw jurist meteen aan de slag. Deze bekijkt wat je positie is en wat je het beste kunt doen. In het gesprek bespreek je de opties en krijg je goed advies over je kansen. Ons eerste gesprek is dus meteen een gedegen juridisch advies van een gespecialiseerde jurist dat helemaal past bij jouw persoonlijke situatie. Na dit gesprek kan je snel verder met een eventuele volgende stap.

Zorg ook dat jouw juridische probleem je niet te veel tijd gaat kosten. Doe nu de check!

BrandMR_OnlineCheck_1080.png

Regel recht met Brandmeester

  • Altijd een vaste prijs. Geen verrassingen.
  • Online. Jij hebt controle over iedere stap.
  • Voor iedereen. Ook als je niet verzekerd bent.
Doe de check
nastya-dulhiier-AELn7I9z5Ho-unsplash.jpg

Schade en letsel | Aansprakelijkheid, Vallen, Wandelen

Letsel door een valpartij

Heel Nederland wandelt. Sinds maart vorig jaar is wandelen een populaire bezigheid geworden. De spits lijkt zich soms wel te verplaatsen van de snelweg naar het wandelpad. Uitkijkend over een polder of naar binnen glurend bij een ander blijft er weleens een voet haken achter een richel, een tegel of een kuiltje. Meestal met een rare zwiepbeweging en wat gekrenkte trots als enige gevolg. Helaas kan het soms ook heel erg fout gaan en kom je lelijk ten val. Waar ligt dan je eigen verantwoordelijkheid en waar ligt die van de beheerder van een weg?

Lees meer