Snel verder na een juridisch probleem. Zo werkt dat

Ik hou niet zo van overbodige zaken. Daarom sta ik ook helemaal achter juridische hulp volgens Brandmeester: direct persoonlijk advies voor een vaste prijs met uitleg in heldere taal. Dezelfde kwaliteit en expertise als de bekende bureaus maar dan zonder de poespas. Alles om ervoor te zorgen dat je je juridische probleem weer snel achter je kunt laten.

#1 Je kan zelf direct aan de slag

Na Doe de check kan je meteen aan de slag met het aanmaken van je dossier. Zo gaat er bij de jurist geen tijd verloren met het bij elkaar zoeken van gegevens. Als jouw jurist voor je aan het werk gaat, heeft deze alles bij de hand om je een maatwerkadvies te geven.

Dezelfde kwaliteit en expertise als de bekende bureaus maar dan zonder de poespas.

#2 Jouw jurist is nu beschikbaar

Door deze online intake word je gekoppeld aan een jurist die veel ervaring heeft met jouw soort juridische problemen. En op dat moment heeft hij of zij tijd om zich te gaan verdiepen in jouw zaak. Je weet zeker dat je meteen terecht kan bij deze specialist en we hoeven dus niet eerst agenda’s te trekken om iemand voor je te vinden.

#3 Het eerste gesprek is meteen een maatwerkadvies

Voordat we in gesprek gaan, heb je je eigen dossier aangemaakt en de belangrijkste documenten en informatie aangeleverd. Met deze informatie gaat jouw jurist meteen aan de slag. Deze bekijkt wat je positie is en wat je het beste kunt doen. In het gesprek bespreek je de opties en krijg je goed advies over je kansen. Ons eerste gesprek is dus meteen een gedegen juridisch advies van een gespecialiseerde jurist dat helemaal past bij jouw persoonlijke situatie. Na dit gesprek kan je snel verder met een eventuele volgende stap.

Zorg ook dat jouw juridische probleem je niet te veel tijd gaat kosten. Doe nu de check!

BrandMR_OnlineCheck_1080.png

Regel recht met Brandmeester

  • Altijd een vaste prijs. Geen verrassingen.
  • Online. Jij hebt controle over iedere stap.
  • Voor iedereen. Ook als je niet verzekerd bent.
Doe de check
noah-syedKPtMEFo-unsplash.jpg

Werk en inkomen | Werkgever, Mondkapjesplicht, Verplichting

Geen mondkapje, geen loon!

Het advies om zoveel mogelijk thuis te werken duurt voort. Voor bepaalde beroepen is thuiswerken niet mogelijk. Moet je dan toch op de werkvloer aanwezig zijn, dan moet de werkgever voldoende maatregelen treffen om een gezonde en veilige werkomgeving te creëren voor zijn werknemers, leveranciers en klanten.

Lees meer