Juridische Hulp rondom Aankopen en Geld

Precies de juridische hulp die je op dit gebied nodig hebt voor een vaste prijs

 • Advies van ervaren juristen
 • Meteen duidelijkheid wat het kost
 • Overzichtelijk online dossier

Ben je niet goed te spreken over een bepaalde aankoop? Of ben je ronduit teleurgesteld over je tweedehands auto? Wij helpen je om voor je rechten op te komen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Problemen waarmee we je onder andere kunnen helpen zijn:

 • Je keuken voldoet niet aan de verwachtingen
 • Je bent niet tevreden over een geleverde dienst
 • Je ontvangt een product beschadigd of veel te laat
 • Je tweedehands auto vertoont gebreken
 • Je wilt van je schriftelijke overeenkomst af
 • Zijn de algemene voorwaarden wel van toepassing op jou?

Brandmeester is een grote stap in de richting van juridische bijstand tegen lage kosten. Juristen zijn vaak kostbaar omdat ze veel tijd moeten besteden aan het verkrijgen van de juiste gegevens. Als je zelf in staat bent om deze gestructureerd aan te leveren via de site van Brandmeester kan de jurist zijn tijd veel efficiënter besteden. Voor 139 euro kreeg ik een goed advies van een ter zake kundige jurist, inclusief een uitgebreid telefonisch overleg zodat ook hoor en wederhoor goed gestructureerd konden plaatsvinden. Brandmeester is wat mij betreft een winner!

Jim van der H.

"Wanneer je recht tegenover de ander staat en het niet eens kan worden over de gemaakte afspraken en de wijze van uitvoering is het moeilijk om objectief te blijven. Wat staat zwart of wit? Wat is daarbuiten afgesproken? En wat mocht je verwachten? Bij BrandMR helpen we je een realistische inschatting te maken van de situatie en je recht te halen met het oog op een (praktische) oplossing. Samen bepalen we het plan van aanpak en werken we toe naar een voor jou gewenst resultaat."

Eva van Welij

Eva van Welij | Jurist Aankopen en geld

De specialisten

Veelgestelde vragen

Het gaat om een telefonisch gesprek. Je kiest zelf of dat via Microsoft Teams of via de telefoon verloopt. Net wat je prettig vindt. Je plant de afspraak samen met je advocaat of jurist in. Het gesprek duurt 30 minuten. Onze ervaring is dat dat ruim voldoende is om te bespreken wat je kansen zijn en wat de beste vervolgstap is. Uiteraard is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. We nemen het gesprek ook op zodat je het op een later tijdstip nog eens rustig terug kunt luisteren. Zo vaak als je wilt.

Nee, je beslist helemaal zelf of je door wil gaan naar de volgende stap. Jij hebt het in de hand. Met de online check onderzoeken we, gratis en vrijblijvend, of Brandmeester je kan helpen. Vervolgens beslis je of je persoonlijk advies wil ontvangen. 

Op dat moment gaan we echt inhoudelijk je zaak bekijken. Daarna besluit je of we voor je gaan onderhandelen. Als we er aan de onderhandelingstafel niet uit komen, kunnen we overgaan tot procederen. Uiteraard pas wanneer jij dat wil.

Rechts- en wetswinkels en juridisch loketten beantwoorden je juridische vragen. Vaak doen ze dat zelfs kosteloos. Maar daar blijft het dan ook bij. Je vindt er geen volgende stappen en ze geven je geen hulp bij het proces. Ze zullen je alleen doorverwijzen naar een derde. 

Bij Brandmeester vind je op één plek zowel betaalbaar advies als juridische hulp. Alles is toegespitst op jouw situatie waarbij iemand voor je onderhandelt of procedeert. En vanaf het allereerste moment heb je al een jurist als aanspreekpunt.

We doen altijd ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

- Heb je net een nieuwe zaak gemeld? Dan ontvang je van ons binnen een werkdag een dossiernummer.

- Een inhoudelijke reactie op je zaak en de dekking hiervan krijg je binnen vijf werkdagen.

- Wil je teruggebeld worden bij een lopende zaak? We bellen je altijd uiterlijk de volgende werkdag terug.

- Heb je overige vragen of klachtenmeldingen? We reageren binnen vijf werkdagen.

- Wil je contact met je eigen rechtshulpverlener? De afspraken hiervoor maken jullie onderling.

We begrijpen dat je snel wilt weten waar je aan toe bent. Daarom heb je in principe binnen een week je persoonlijk advies. Na je betaling heb je direct toegang tot je dossier en kun je de gevraagde documenten uploaden. Wij checken die op de eerstvolgende werkdag en als alles in orde is, kan de afspraak worden gepland. Na het gesprek weet je waar je aan toe bent en wat je het beste kunt doen.

grafiek

VASTE PRIJS, ALLE AANDACHT

 • Controle over de kosten
 • Jij bepaalt hoe ver je gaat
 • Geen verrassingen achteraf
 • Gespreid betalen mogelijk