Advocaten Aankopen en Geld

Ervaren consumentenrecht advocaten en -juristen staan klaar om je te helpen.

  • Contact met je advocaat, gewoon vanuit huis
  • Een vaste prijs dus geen uurtje-factuurtje
  • Al meer dan 50 jaar ervaring

Ben je slecht te spreken over een bepaalde aankoop? Of ben je buitengewoon teleurgesteld over je tweedehands auto? Bij Brandmeester helpen we je om voor je rechten op te komen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

Onze ervaren advocaten en juristen helpen je voor je rechten op te komen. En we geven je meteen duidelijkheid over wat het je gaat kosten. Kortom, bij Brandmeester krijg je exact de juridische hulp die je nodig hebt. En ook nog eens voor een vaste prijs.

  • De kosten zijn vooraf al duidelijk
  • Ervaren advocaten met hun eigen specialismen
  • Altijd en overal inzicht in je dossier

Ik ben Jordie Hoogstad en ben gespecialiseerd in zaken over aankopen en geld. Ik help je graag verder met een adviesgesprek voor de vaste prijs van € 139. Na dit gesprek weet je exact waar je aan toe bent. Veel mensen zijn door het adviesgesprek al genoeg geholpen.

Jordie Hoogstad

Jordie Hoogstad

Onze specialisten

Wat klanten zeggen over Brandmeester

grafiek

Juridische hulp voor een vaste prijs

  • Zelf bepalen of je een stap verder gaat
  • De kosten zijn vooraf duidelijk
  • Geen extra kosten voor extra werkzaamheden
  • Gespreid betalen mogelijk

Veelgestelde vragen

Ons persoonlijk advies is niet gratis, omdat we ons al echt gaan verdiepen in je situatie. Er zijn ook advocatenkantoren waar je gratis advies kunt krijgen, maar dan gaan ze vaak nog niet de diepte in. Om echt te weten wat je kansen zijn en wat je het beste kunt doen, zullen zij ook in je documenten moeten duiken. En dan gaat meestal de teller tikken.

Wij doen niet aan uurtje-factuurtje. Voor € 139 verdiepen wij ons in je documenten en vertellen wij wat je juridische mogelijkheden zijn en wat wij voor je kunnen doen. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.

Het gaat om een telefonisch gesprek. Je kiest zelf of dat via Microsoft Teams of via de telefoon verloopt. Net wat je prettig vindt. Je plant de afspraak samen met je advocaat of jurist in. Het gesprek duurt 30 minuten. Onze ervaring is dat dat ruim voldoende is om te bespreken wat je kansen zijn en wat de beste vervolgstap is. Uiteraard is er alle ruimte voor je om vragen te stellen. We nemen het gesprek ook op zodat je het op een later tijdstip nog eens rustig terug kunt luisteren. Zo vaak als je wilt.

Nee, bij ons betaal je een vaste prijs en inclusief btw. Hoeveel rondes er ook volgen, er komt geen euro bij. Zo weet je vooraf precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn. Wel verschilt de vaste prijs per rechtsgebied. Ga naar onze Wat het kost-pagina om te zien wat een onderhandeling voor jouw vraag kost.

Onderhandelen kost tijd. We bepalen eerst samen met jou waar we op inzetten en hoe we dat aanpakken. Als we daarna in gesprek gaan met de tegenpartij proberen we die te overtuigen van onze standpunten. Daar zijn soms meerdere rondes voor nodig. Maar hoeveel het er ook zijn, je betaalt nooit meer. Je weet dus vooraf precies wat je kosten zijn. Als we tot een oplossing komen, leggen we vervolgens alle afspraken netjes vast. Dan kan daar later geen discussie over ontstaan. 

Ja, dat kan. Voor onderhandelen en procederen is dit mogelijk. Je eerste betaaltermijn betaal je direct op Brandmr.nl. Daarna ontvang je iedere maand een betaalverzoek totdat het verschuldigde bedrag is voldaan. Het aantal en de hoogte van de betaaltermijnen verschillen per rechtsgebied en per stap. De termijnen vind je hier. Kijk hier naar de voorwaarden voor gespreid betalen.

Ben je een ondernemer? Je betaalt het hele bedrag dat je voor onze diensten kwijt bent in één keer.