Waarom het eerste gesprek niet gratis is bij BrandMR

‘Gratis’ is een betrekkelijk begrip. Zo is het gratis eerste gesprek bij de meeste juridische adviesbureaus en advocatenkantoren niet meer dan een kennismaking. De echte juridische hulp krijg je pas daarna, als de klok gaat tikken en je verwacht wordt per uur te betalen. Dat is bij Brandmeester wel anders.

#1 HET IS EEN MAATWERKADVIESGESPREK, GEEN KENNISMAKING

Het eerste gesprek met een Brandmeester jurist is niet gratis omdat het niet vrijblijvend is. Met de online check die je eerst hebt gedaan hebben we de jurist die het best past aan jouw zaak gekoppeld. Bovendien is deze jurist direct beschikbaar. Het adviesgesprek kan dus snel plaatsvinden. Omdat jij alle relevante informatie al online hebt aangeleverd, kan de jurist je al maatwerkadvies geven tijdens dit eerste gesprek. Dus geen algemeenheden maar advies over wat jouw beste volgende stap zou kunnen zijn. Daarmee kan je juridische probleem zelfs al opgelost zijn. Wil je kennismaken of heb je nog vragen? Dan kan je met ons chatten of even met ons bellen. Dan lopen we samen door de online check heen.

De echte juridische hulp krijg je bij andere bureaus pas als je verwacht wordt per uur te betalen.

#2 JE BETAALT VOOR HET ADVIES, NIET VOOR DE UREN

Je betaalt 139 euro voor het eerste gesprek. Dat staat helemaal los van hoe lang je jurist bezig is om een maatwerkadvies voor je samen te stellen. Het is ons doel om deze fase met een bruikbaar advies af te sluiten. Blijkt het meer werk dan die 139 euro? Dan is dat ons risico. Als jij maar een advies krijgt waar je echt wat aan hebt.

#3 JE ZIT NIET AAN ONS VAST

Een gratis eerste gesprek bij juridische adviesbureaus is vaak bedoeld om een relatie op te bouwen zodat je bij iedere stap weer terugkomt bij het bureau. Wij vinden dat je prima zelf kan beslissen of je met ons verder wilt of niet. Daarom heb je controle over je eigen dossier en betaal je per stap. Het adviesgesprek is dus een afgeronde dienst die je van ons afneemt. Wil je verder? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om ons bijvoorbeeld in te schakelen om te onderhandelen of te procederen.

Ook liever direct juridische hulp waar je echt wat aan hebt? Doe nu de check!

BrandMR_OnlineCheck_1080.png

Regel recht met Brandmeester:

  • Altijd een vaste prijs. Geen verrassingen.
  • Online. Jij hebt controle over iedere stap.
  • Voor iedereen. Ook als je niet verzekerd bent.
Regel Recht met BrandMR
federico-scarionati-4usPb0M8OC0-unsplash.jpg

Schade en letsel | AP-verzekering, Vallen, Paardrijden

Van het paard gevallen en letsel. Wat nu?

Als klein meisje droomde ik al over paarden. Elk weekend reed ik met mijn ouders en mijn broer naar de boerderij op de Betuwe. Onderweg telde mijn broer de auto’s en motoren, ik de paarden. Op de boerderij speelde ik dat een olievat mijn paard was. Het olievat kreeg eten. Regelmatig keek ik hoe het met mijn ‘paard’ ging en natuurlijk reed ik ook op hem. Hoe vol passie kan je zijn als 8-jarige?

Lees meer