Annemiek Kock-Labrie
Terug

Annemiek Kock-Labrie

Jurist Schade en letsel

 • Specialist in loonschade
 • Goed in onderhandelen
 • Veel ervaring

Mijn naam is Annemiek Kock. Wat me aanspreekt in Brandmeester is het pragmatisch regelen van de zaak met het belang van de cliënt voorop.

Brandmeester is een bedrijf met hart voor de klant. We zijn eerlijk over kansen, transparant en toegankelijk. We doen wat mogelijk is en proberen het (on)mogelijke.

3 Persoonlijke vragen

 • Waarom doe je dit werk?

  Ik vind het leuk om mensen te helpen bij een juridisch probleem. Het is dankbaar werk. Mensen weten vaak niet hoe het juridisch kader geregeld is. Het is een uitdaging om zaken te onderzoeken en waar mogelijk klanten te kunnen helpen. Ik heb geen rechten gestudeerd maar ben 'on the job' getraind. Hierdoor ben ik ook niet belast met de regeltjes van hoe het moet. Mijn specialiteit is onderhandelen en het zoeken naar een pragmatische regeling. In veel gevallen betekent dit de oplossing van het geschil.

 • Wat doe je in je vrije tijd?

  Paardrijden. Ik heb een eigen paard: Nick. Daar ben ik dagelijks mee in de weer. Ook fiets ik veel en lees ik graag. Is er dan nog tijd over? Dan kijk ik samen met mijn partner graag een film of een serie.

 • Wat is je favoriete vakantieland?

  Ik blijf graag dicht bij huis: Nederland, Duitsland en Oostenrijk zijn onze favoriete landen.

BEKNOPT CV

 • Ik ben begonnen als administratief medewerker bij een verzekeringsmaatschappij. Daarnaast ben ik actief geweest als assurantietussenpersoon. Ik heb ruim 10 jaar een eigen assurantiekantoor gehad.
 • In 1989 begonnen als rechtshulpverlener Verkeer.
 • Na ongeveer 13 jaar de overstap naar de afdeling Letsel gemaakt.
ather-energy-b_cHwAz_4k4-unsplash.jpg

Schade en letsel | Deelscooter

Deelscooters. Gemakkelijk maar ook gevaarlijk

Wie heeft ze nog niet gezien? Deelscooters. Op zich een handige oplossing voor jonge verkeersdeelnemers. Je hoeft zelf geen dure scooter aan te schaffen. Je huurt er een als je hem nodig hebt en je rekent alleen de minuten af dat je hem hebt gebruikt. Daarbij zijn de kosten voor het huren niet extreem hoog. In ieder geval veel lager dan de aanschaf van een eigen scooter.

Lees meer
federico-scarionati-4usPb0M8OC0-unsplash.jpg

Schade en letsel | AP-verzekering, Vallen, Paardrijden

Van het paard gevallen en letsel. Wat nu?

Als klein meisje droomde ik al over paarden. Elk weekend reed ik met mijn ouders en mijn broer naar de boerderij op de Betuwe. Onderweg telde mijn broer de auto’s en motoren, ik de paarden. Op de boerderij speelde ik dat een olievat mijn paard was. Het olievat kreeg eten. Regelmatig keek ik hoe het met mijn ‘paard’ ging en natuurlijk reed ik ook op hem. Hoe vol passie kan je zijn als 8-jarige?

Lees meer