Daniëlle van den Bergh-Beck
Terug

Daniëlle van den Bergh-Beck

Advocaat Werk en inkomen

 • Advocaat sinds 2015
 • Specialist in ontslagzaken, concurrentiebedingen, zieke werknemers en eenzijdig wijzigingsbeding

Mijn naam is Daniëlle van den Bergh-Beck en ik ben advocaat bij Brandmeester Advocaten en Juristen. Het is een mooie uitdaging om dit unieke product op de markt brengen.

Brandmeester kan de onverzekerde klant uitstekende rechtshulp verlenen maar dan wel voor een betaalbare prijs. Op deze wijze kan het een verschil maken voor haar klanten.

3 Persoonlijke vragen

 • Waarom doe je dit werk?

  Ik heb altijd iets met taal en mensen gehad. Als jurist kan je beiden op een goede manier combineren. Met name in het arbeidsrecht heb je veel contact met klanten en kan je echt een verschil voor ze maken door de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen.

 • Wat doe je in je vrije tijd?

  Ik hou van sport, met name tennis en fitness. Daarnaast doe ik graag aan musical. Verder breng ik veel tijd door met mijn vrienden en familie.

 • Wat is je favoriete vakantieland?

  Italië.

BEKNOPT CV

 • Afgestudeerd in rechtsgeleerdheid met als specialisatie civiel recht.
 • Werkt sinds 2001 als jurist arbeidsrecht.
 • Advocaat sinds 2015.
 • Advocaat bij Brandmeester Advocaten en Juristen.

Wat clienten over Daniëlle zeggen


"Het adviesgesprek heb ik als heel prettig ervaren. Ik heb duidelijke antwoorden op mijn vragen en de juiste handvatten gekregen om verdere stappen te zetten."

Edwin

"Uitstekende juridische begeleiding van BrandMR. Vooral het empathische vermogen van zowel Joyce als Daniëlle gaven een uitermate comfortabel gevoel. Reactiesnelheid is hoog, expertise uitstekend."

Annelies

"Daniëlle geeft professioneel en persoonlijk maatwerk. Arbeidssituatie en (toch vrij specifieke) wensen in mijn traject werden snel doorzien. Fijn om de rust, expertise en het overzicht van Daniëlle naast je te hebben bij alle gevoelige stappen en bij de juridische communicatie over complexe materie, regels en vele kleine lettertjes. Resultaat was boven verwachting."

Peter

"Onlangs contact gehad met Daniëlle van den Bergh-Beck over mijn ophanden zijnde ontslag. In een half uur heeft zij mij tijdens een zeer prettig gesprek voorzien van een duidelijk advies wat te doen met mijn VSO. Hierdoor heb ik een voor mij juiste beslissing kunnen nemen en ook nog aanpassingen kunnen laten doen in mijn VSO. Ik raad Brandmeester dan ook bij iedereen aan. Duidelijk in kosten, what you see is what you get, no-nonsense, en heldere duidelijke uitleg. Ook voelde ik zeker geen druk in het halfuur gesprek. Het was open en eerlijk. Dank je wel Daniëlle!"

Herman

jesse-orrico-IdjxBF_StBk-unsplash.jpg

Werk en inkomen | Concurrentiebeding, Arbeidsrecht, Nevenwerkzaamheden

Bijbeunen in een bijbaan is sinds 1 augustus vaker toegestaan

Je hebt een leuke parttime baan en je wilt graag nog een tweede baan voor wat extra inkomen. Je vraagt het netjes aan bij je werkgever en tot je verbazing geeft deze je geen toestemming. Dat voelt onrechtvaardig. En mag dat eigenlijk wel?

Lees meer
pexels-pixabay-278430.jpg

Werk en inkomen | Op het werk, Zorgplicht, QR-code, Controle

QR-check op het werk. Maar wat als ik dat niet wil?

In coronatijd is er veel veranderd. Eerst was er de vraag of de werkgever een werknemer mag verplichten om zich te laten vaccineren. Daarop was een duidelijk antwoord: nee! Vragen naar vaccinatie mag wel maar vastleggen van het antwoord weer niet.

Lees meer